Projectiescherm

Een thuisbioscoop met een groot projectiescherm is geweldig om naar te kijken.

Verschillende soorten projectieschermen.

Vaste aan de wand gemonteerde frame projectieschermen.

vast projectiescherm in fraaie thuis cinema

Wanneer je een ruimte helemaal kan inrichten als een thuisbioscoopruimte dan is een vast frame projectiescherm de meest logische keuze. Dit soort projectieschermen bestaan uit een mooi afgewerkt zwart aluminium frame met daarin een projectiedoek zoals gewenst. Frameschermen kunnen aan de muur worden bevestigd.

Voordeel van een vast frame projectiescherm is dat het doek erin altijd mooi strak gespannen zit.

Elektrisch bediende of handmatig oprolbare projectieschermen

Wanneer de bioscoopruimte ook andere gebruikers heeft of wanneer je in de woonkamer wilt projecteren dan kan een oprolbaar projectiescherm een goed oplossing zijn. Wanneer de ruimte niet als bioscoop ruimte wordt gebruikt dan is het scherm opgerold. Als het mogelijk is om een verlaagd plafond te maken dan zijn er ook plafond inbouw schermen leverbaar.

Verschillende projectiedoek materialen

Geluid doorlatend akoestisch transparant projectiedoek.

animatie van geluid van achter het projectie doek

Voor een ideale cinema ervaring moet het geluid van achter het scherm komen. Onze schermen van Screens Excellence zijn de meest geavanceerde Akoestisch Transparante (AT) schermen die vandaag beschikbaar zijn. Met behulp van onze Enlightor 4K geweven stoffen bieden ze uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

Nadeel van akoestisch doorlaatbaar doek is de hogere prijs ten opzichte van een standaard projectiedoek.

Projectie in niet verduisterde ruimte.

Soms is het niet mogelijk om de ruimte die als thuisbioscoop gebruikt wordt volledig te verduisteren. Ook wanneer het de bedoeling is om film te kijken in de woonkamer dan komt het regelmatig voor dat de kamer niet helemaal donker gemaakt kan worden.

Nadeel van projectie in niet volledig verduisterde ruimte is dat het moeilijk wordt om zwart in de film of presentatie weer te geven. Ook hier hebben we oplossingen voor, met een licht grijs projectie doek is het contrast in een niet verduisterde ruimte mooier dan met een wit projectiedoek.

Ingewikkeld?

Wij hebben alle benodigde kennis in huis en adviseren u graag. Als u meer wilt weten kunt u contact met ons opnemen.

Over deze site

Advies over de bouw van een thuisbioscoop, vele jaren ervaring.

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.

Recente Blog berichten